بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی از بازرسی بهداشتی بر تولید 8 هزار و 560 تن گوشت سفید و قرمز در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در سطح استان مرکزی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی در گزارشی، عملکرد این اداره کل در طرح تشدید نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان را تشریح کرد و گفت: 17 هزار و 554 رأس دام سبک و سنگین در جریان اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در کشتارگاه های استان مرکزی کشتار و 886 تن گوشت از کشتار این دام ها استحصال شده است.
محمد فتاحی از تولید 7 هزار و 674 تن گوشت مرغ طی اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در استان مرکزی خبر داد و اظها ر کرد: این میزان گوشت از کشتار 3 میلیون و 405 هزار قطعه طیور در کشتارگاه های صنعتی استان استحصال شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی اظهار کرد: مقدار 36 هزار و 647 کیلوگرم لاشه طیور به دلیل وجود ضایعات مرضی و بیماری در کشتارگاه های طیور این استان ضبط شده است.
فتاحی ادامه داد: در پی اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان 5 هزار و 873 مورد بازدید از مراکز تحت نظارت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی انجام و 6 هزار و 146 کیلوگرم فرآورده غیر بهداشتی توسط کارشناسان این اداره کل پس از صدور حکم قضائی معدوم شده است.
فتاحی ضمن اشاره به ثبت 399 مورد غیر بهداشتی در مدت اجرای طرح تشدید افزود: در جریان این بازرسی ها از واحدهای تحت نظارت، همچنین در این مدت 29 مورد تخلف به مراجع قضائی معرفی شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی خاطر نشان کرد: این طرح از 11 اسفند ماه سال گذشته شروع و تا پایان ماه مبارک رمضان با مشارکت 124 نفر از بازرسین دامپزشکی سراسر استان با همکاری 53 گروه انجام شد و یک هزار و 990 واحد واحد شامل مراکز تولید، نگهداری، بسته بندی و عرضه مواد پروتئینی و فرآورده خام استان مرکزی توسط این گروه ها مورد نظارت بهداشتی دامپزشکی استان قرار گرفتند.
فتاحی در پایان، از همشهریان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مرتبط با فرآورده های خام دامی با شماره تلفن های 1512 تماس گرفته و کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان مرکزی را در کنترل و بازرسی های بهداشتی یاری کنند.
{{name}}
{{content}}